Новини

Spelling Bee състезание

На 12.04.2014г. в гр. Русе се проведе регионално Spelling Bee състезание, в което участваха победителите от училищния кръг на ОУ „Христо Смирненски“, гр. Дулово - Енис   Алекбер от  7 кл.

Ученици от ПГООТ в Дулово участваха в семинар организиран от ОИЦ Силистра

Представители на Областния информационен център(ОИЦ)  запознаха ученици от Професионалната гимназия по облекло, обслужване и транспорт(ПГООТ) с новите насоки за програмния период 2014-2020г.

Седмица на гората

От 7 до 13 април в цялата страна се чества Седмицата на гората.За дейността на Държавното ловно стопанство(ДЛС)“Каракуз“-Дулово  разказа инж.

Подарък в СОУ“Васил Левски“ Дулово

Това беше нашия подарък-изненада за учениците и колегите в първия учебен ден след ваканцията. Това ми каза Йорданка Копринджийска-директор на СОУ“В.Левски“ в Дулово.

В Дулово приключи проект по ОПАК

На 31 март 2014 г., /понеделник/, от 11,00 часа в зала №2, в сградата на Община Дулово,  се проведе заключителна пресконференция по проект„Оптимизиране структурата и работата на общинска администра

ОИЦ-Силистра към младите: „Да създаваме ЗАЕДНО европейски проекти!“

ОИЦ-СИЛИСТРА СЕ ОБРЪЩА КЪМ МЛАДИТЕ ХОРА

Стартира национален конкурс за младежки проекти под егидата на вицепремиера Зинаида Златанова

Категория: 

ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ!

РУ“ПОЛИЦИЯ“ ДУЛОВО ПРЕДУПРЕЖДАВА ЖИТЕЛИТЕ НА ГРАДА И ОБЩИНАТА, ЧЕ В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ СА ЗАЧЕСТИЛИ ОБАЖДАНИЯТА НА ДОМАШНИ(СТАЦИОНАРНИ)ТЕЛЕФОНИ ОТ ТЕЛЕФОННИТЕ И

Страници