May 2013

В Дулово се проведе празник посветен на 1юни

На читалищната сцена в Дулово, днес, 31 май, се изявиха талантливите възпитаници на детските градини. Празникът бе посветен на Международния ден на детето-1 юни и бе организиран от Община Дулово. Близо 300 деца изпълниха залата заедно със своите учители, родители и близки.  Специално поздравление към децата поднесе заместник-кмет Йорданка Стойчева. В празничното шоу  се включиха и актьори – аниматори, а организаторите бяха подготвили и почерпка-сокчета и лакомства - за малчуганите.  

ОБЯВА

На основание Заповед №679/30.05.2013г. на кмета на Община Дулово, се обявяват: 1. Публични търгове чрез явно наддаване на 13.06.2013г. за продажба на следните имоти частна общинска собственост:

ПОКАНА

Община Дулово кани жителите и гостите на града на тържествено честване на 2 юни – Ден на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България.
Отдаването на почит към героите ще се състои
на 2юни(неделя), от 11.00ч на площада до общината.
Тържествена заря – 21.00ч,2 юни 2013г
/в централната част на града/
 

Общинските съветници от Дулово ще заседават на 27 май

На 27.05.2013 год. /понеделник/ от 10.00 часа,  в  зала № 2 в сградата на Общината, ще се проведе осемнадесетото редовно заседание на ОбС Дулово. В началото ще бъде положена клетва от общински съветник от листата на ППДПС, който заема мястото на Невин Хасан, която е избрана за народен представител в 42-то НС. В предварителния дневен ред  са записани 12 докладни записки, с вносител кмета на общината д-р Юксел Ахмед.  

Покана

Общинска администрация гр.Дулово съвместно с Дирекция „Инспекция по труда” – гр.Русе, Отдел Силистра.
Канят всички земеделски производители, работодатели в сектор „Растениевъдство” и „Животновъдство” от общината да присъстват на информационна и инспекционна кампания
Безопасността на работното оборудване и контрол по законосъобразното възникване, изменение и прекратяване на трудовите правоотношения;
Организираните срещи с представители на работодатели от бранша, тематични консултации по въпросите свързани с безопасността при работа в горепосочените дейности.

Срещата ще се проведе на 28.05.2013 г. от 14.00 ч. в зала № 1 в сградата на Общинска администрация гр. Дулово.

ОСЕМНАДЕСЕТОТО РЕДОВНО ЗАСЕДАНИЕ на Общински съвет-Дулово

На основание чл.23, ал.4, т.1 от Закона за местното самоуправление и местната администрация СВИКВАМ
ОСЕМНАДЕСЕТОТО РЕДОВНО ЗАСЕДАНИЕ на Общински съвет-Дулово, което ще се проведе на 27.05.2013 год. /понеделник/ от 10.00 часа, в зала № 2 на Общината