May 2019

СЪОБЩЕНИЕ

Сектор „Български документи за самоличност“ при ОДМВР – Силистра ще съдейства на българските граждани, които не притежават валидни документи за самоличност, да упражнят правото си на глас в деня на изборите за членове на Европейския парламент от Република България – 26.05.2019 г.

            Служителите ще работят на:

 

Ден на спорта в Дулово

На 17 май  на централния площад в града бе отбелязан Деня на спорта, в който се включиха ученици от общинските училища в различни спортни дисциплини. Своите туристически сръчности показаха и отборите към Туристическо дружество“Караджата“-Дулово. Наградите на отличилите се спортисти бяха връчени от заместник-кмет Доротея Тотева, която  приветства участниците и със специално слово. 

Поредна инициатива на читалище“Бялата лястовица“ в Дулово

Председателят на НЧ“Бялата лястовица-2018“ Дулово Мариана Маринова разказа за поредната инициатива, в която читалищните дейци се включват активно.

ИЗЛОЖБА ПОСВЕТЕНА НА ЖИВОТА И ДЕЛОТО НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ

В рамките на  Майските културни тържества „ДНИ  НА  МОЯ  ГРАД – 2019”, в Историческия музей в град Дулово бе открита изложба от Националния музей „Васил Левски” – гр. Карлово посветена на Апостола на свободата.

На откриването присъстваха жители на града, ученици и учители от ОУ“Хр.Смирненски“, СУ“В.Левски“, ПГООТ-Дулово. Директорът на музея Белчо Маринов откри събитието и предостави думата на заместник-кмет Доротея Тотева, която запозна присъстващите със специалното писмо от Дора Чаушева-директор на Национален музей „Васил Левски”.

ПРАЗНИКА НА ГРАД ДУЛОВО 2019г.

По повод Деня на Дулово-14 май празничната програма  започна от 11.00ч. с поредното издание на конкурса организиран от НЧ“Н.Й.Вапцаров“-„Дуловски славеи - 2019”. В него взеха участие над 30 деца и ученици от града и общината.Организаторите и участниците бяха приветствани от заместник-кмет“Хуманитарни дейности“ Доротея Тотева. Изпълненията се оценяваха от жури-музикални специалисти.

Списък на заличените лица от избирателните списъци

 
 
 
 
 
 
                                    Списък на заличените лица от избирателните списъци
                 в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.
                                                (чл.39, ал.1 от ИК)
                                                 (ЗА ПУБЛИКУВАНЕ)
 
         Област СИЛИСТРА, община ДУЛОВО
         населено място ГР.ДУЛОВО, кметство ..........., секция № 401

СЪОБЩЕНИЕ

СЪОБЩЕНИЕ

 

Районната избирателна комисия ще проведе обучение на членовете на секционните избирателни комисии на 18.05.2019 г. /събота/, от 15.00 ч., в зала № 1 в сградата на Общината, гр. Дулово.

Задължително е присъствието на председатели, заместник-председатели и секретари на СИК.