Отлично представяне на дуловските каратеки

На 1 април в спортна зала „Христо Ботев“- град Луковит се проведе  Национален турнир по карате за Купа „Луковит” за деца, юноши и девойки до 14 години. Турнирът бе организиран съвместно от Училище за бойни изкуства „ШОБУ“, Община Луковит и БНФК.

В състезанието, в което участваха близо 120 състезатели от общо 12 карате- клуба от страната.

КК “ Шото Витяз“ бе представен на турнира от 4 състезатели  от спортния клуб в гр. Дулово. Състезателите спечелиха общо 6 медала от които: 4 златни и 2 сребърни. Призовите места по категории са:

Момчета 12 и 14години до 40кг   Ричард Станчев        1място

Момчета 12 и 14години до 45кг   Ричард Станчев        1място

Момчета 10-11години до 30кг       Онур Бингюнер       1място

Момчета 10-11години до 35кг       Онур Бингюнер       2място

Момчета 10-11години над 40кг    Ален Кьосев             1място

Момчета 10-11години над 40кг    Атакан Тансер          2място

 

На каратеките от КК „Шото Витяз” предстои  участие на Държавното първенство по карате за всички възрастови групи, което ще се проведе на 14 април в  Албена.

Треньорите Валери Великов и Теодор Тодоров, ръководството на клуба, родителите и приятелите на смелите каратеки от сърце пожелават високи спортни успехи на всички състезатели от Дулово и Силистра. Благодарност от името на президента на КК „Шото Витяз”, на най-малките състезатели и техните родители изказваме към Георги Енчев от гр. Дулово за съдействието  при подготовката на състезателите от дуловския клуб.

Категория: 
Училищни новини