Празник на любителското художествено творчество- 1 март.

СКЪПИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДУЛОВО,

Приемете моите и на общинското ръководство поздравления по повод настъпването на уникалния за целия свят Ден на мартеницата - 1 март. Празникът на Баба Марта в българските традиции е символ на идващата пролет и носи пожелания за здраве и късмет, за плодородие във възраждащата се  природа.

Уважаеми самодейци от община Дулово,

Позволете ми да ви поднеса искрените си поздравления по повод единствения в света -  Празник на любителското художествено творчество- 1 март. Само в България има празник, който съчетава красотата на пролетта и надеждата за обновяване на природата – Баба Марта и Денят на самодееца. Това е така, защото вие създавате настроение, надежда и радост със своите изпълнения.

 Благодаря ви за положените усилия за развитието на културата, за обновяването на сценичните изяви в различните аспекти на изпълнителското майсторство. Вие и вашите ръководители доказвате, че в нашата община има много талантливи и можещи хора от       най-малките до най-възрастните.

 Бъдете здрави, усмихнати и позитивни. Нека  щастливите мигове да  озаряват пътя ви напред. Бъдете все така търсени и ценени, защото вие наистина го заслужавате!                                    

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД                                                            кмет на Община Дулово 

Категория: 
Култура