ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Уважаеми жители на община Дулово,

            Позволете ми от ваше  и от свое име да поднеса поздравления към лекарите от МБАЛ-Дулово и към всички общопрактикуващи лекари и зъболекари в нашата община  по повод 19 октомври -Денят на Св.Иван Рилски – Чудотворец, който се чества и като Ден на българския лекар.

УВАЖАЕМИ ЛЕКАРИ,

            Пожелавам ви най-вече здраве, вяра в собствените сили и оптимизъм, за да  докажете отново, че  сте съвестни професионалисти, истински хора  и защитавате с достойнство високите морални изисквания на званието – лекар.

На вас и вашите семейства пожелавам щастливи и спокойни мигове, защото вие го заслужавате като личности, които имат  една от най-благородните професии и които носят отговорност за здравето на пациентите и връщат усмивките по техните лица.

            Бъдете все така всеотдайни в денонощната си работа в името на хората, в опазването и съхраняването на здравето на малки и големи, на човешкия живот.

 

            ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД                                                                                                                       кмет на Община Дулово

Категория: 
Култура