Информационен бюлетин за регистрираните престъпления и пожари на територията, обслужвана от ОДМВР-Силистра, на 20/21.02.2019 г.

МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

ДИРЕКЦИЯ “ПРЕСЦЕНТЪР И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА”

 

 

 

Информационен бюлетин

 

за регистрираните престъпления и пожари на територията, обслужвана от ОДМВР-Силистра, на 20/21.02.2019 г.

 

 

Дулово. 24-годишен е заподозрян в причиняване на средна телесна повреда. Тази нощ около 03.45 часа в игрална зала в Дулово след възникнало спречкване той нанесъл прободна рана в областта на слабините на 28-годишен мъж. Пострадалият е настанен в болница, няма опасност за живота му. По случая е образувано досъдебно производство.

Домакинство, присъединено неправомерно към електропреносната мрежа, е установено в село Окорш вчера. Посредством въздействие върху уреда за търговско измерване били създадени условия за непълно отчитане на потребената ел.енергия. Образувано е досъдебно производство.

Пожарна безопасност и защита на населението. Огнеборци са загасили 10 пожара, възникнали през вчерашния ден в Силистренска област. В 9 от случаите са горели сухи треви, а в останалия пластмасови отпадъци, изхвърлени в кофа с неизгасена жар, в избено помещение на жилищен блок в областния град. Няма материални щети.

 

 

21.02.2019 г.