ОДМВР-Силистра набира кандидати за 30 вакантни места за полицаи Седем са свободните позиции за полицаи в Районно управление – Дулово.

МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

ДИРЕКЦИЯ “ПРЕСЦЕНТЪР И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА”

 

 

 

ОДМВР-Силистра набира кандидати за 30 вакантни места за полицаи

Седем са свободните позиции за полицаи в Районно управление – Дулово.

 

От днес започва приемът на документи за работа в Областна дирекция на МВР-Силистра. Тридесет са вакантните младши изпълнителски длъжности, за които е обявен конкурсът.

Пет от тях са за младши автоконтрольори в група „Организация на движението, пътен контрол и превантивна дейност“ – сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Силистра, а 10 за полицаи в група „Охрана на обществения ред“ към Районното управление в областния град. За Районно управление – Тутракан са обявени 8 свободни позиции: 5 за полицаи, 2 за младши автоконтрольори, а за Участък – Главиница е вакантна 1 длъжност за полицай. Седем са свободните позиции за полицаи в Районно управление – Дулово.

Изискванията към кандидатите, необходимите документи и етапи на конкурса са публикувани на електронен адрес www.dhr.bg, секция „Конкурси“.

Информация може да се получи и сектор „Координация, административно и правно обслужване и човешки ресурси“ при ОДМВР-Силистра, тел. 086/886345 и 086/886370.

 

 

04.10.2018 г.                                            Пресцентър на ОДМВР-Силистра