„Имам бизнес идея!“

Днес стартира онлайн конкурс за млади предприемачи на тема "Имам бизнес идея!", организиран от дирекция „Централно координационно звено“ в администрацията на Министерски съвет и Мрежата от 27 Областни информационни центрове за Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) в страната. Конкурсът е част от инициативата на Европейската комисия „Европа в моя регион“ 2019 г. и Националната кампания на Мрежата от ОИЦ.

Първото събитие за популяризиране на конкурса ще бъде на 18 април 2019 година от 13:00 часа в залата на ОИЦ-Силистра

 

„Имам бизнес идея!“

 

 

 

Имате ли бизнес идея?

Искате ли да посетите „София Тех Парк“ и да я споделите с вече успели предприемачи?

 

 

Дирекция „Централно координационно звено“ в администрацията на Министерски съвет и Мрежата от 27 Областни информационни центрове за Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) в страната организират ОНЛАЙН КОНКУРС ЗА МЛАДИ ПРЕДПРИЕМАЧИ „ИМАМ БИЗНЕС ИДЕЯ!“. Събитието е част от Националната кампания на Мрежата за 2019 година и ежегодната инициатива на Европейската комисия „Европа в моя регион“.

 

Как: Създайте видеоклип и представете своята бизнес идея!

Кой: Ученици на възраст 14-18 години от всички училища в България.

Къде: в специално създадено събитие във фейсбук „Онлайн конкурс „Имам бизнес идея!“- Силистра, организирано от Областен информационен център – Силистра.

Кога: Изпращайте своите клипове до 12 май 2019 година чрез лични съобщения към организаторите. Споделяйте своя видеоклип и събирайте „харесвания“ в периода 13 – 23 май 2019 година, 10:00 часа! До края на работния ден ще обявим победителите!

 

Първите 10 получават мобилни тонколонки, а двамата победители ще пътуват до София и ще се срещнат с вече успели предприемачи в „София Тех Парк“.

 

Повече информация ще намерите на страницата на събитието, по телефона или на място в офиса на ОИЦ-Силистра.

 

https://www.facebook.com/events/372722319994860/

 

Очакваме Вашите бизнес идеи!