September 2017

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА

Световната общност е определила специален ден на почит и уважение към хората носещи мъдростта на годините и опита на живота.  Това е ден, в който изразяваме нашето уважение и признателност за вашия труд и вашите усилия да бъдете полезни на обществото, нашата благодарност за активното ви участие в обществения и културен живот на града и общината.
СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,                                                  Позволете ми, по случай Международния ден на възрастните хора - 1 октомври, да ви поднеса моите най-искрени и топли поздравления.

ДУЛОВЧАНИ ПОЧЕТОХА ДЕНЯТ НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ

С ПОДНАСЯНЕ НА ВЕНЦИ И ЦВЕТЯ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА ЗАГИНАЛИТЕ ВЪВ ВОЙНИТЕ, ДУЛОВЧАНИ ПОЧЕТОХА ДЕНЯТ НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ. НА СЪБИТИЕТО ПРИСЪСТВАХА КМЕТА НА ОБЩИНАТА Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД, ЗАМЕСТНИК-КМЕТА ЮКСЕЛ ИСМАИЛ, ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ И НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ. ЧИТАЛИЩЕТО В ГРАДА, ЧРЕЗ АУДИО И МУЛТИМЕДИЯ, РАЗКАЗА  ЗА ИСТОРИЧЕСКОТО СЪБИТИЕ.

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА ОБЩИНА ДУЛОВО

Вече 109 години датата 22 септември 1908г е в световния пантеон на най-големите постижения на българския народ и е вечен пример за непримиримостта и достойнството на всички българи и на тогавашните държавни ръководители.

 На 22 септември 2017г, всички ние честваме едно историческо за България и Европа дело на нашите държавници - обявяването на независимостта на държавата България.