October 2018

Със заповед № ОХ- 865/23.10.2018 г. на министъра на отбраната на Р. България са обявени 9 вакантни длъжности за oфицери

О Б Я В А

 

Със заповед № ОХ- 865/23.10.2018 г. на министъра на отбраната на Р. България са обявени  9 вакантни длъжности за oфицери  в

Централното военно окръжие за приемане на военна служба на лица ,които са изпълнявали военна служба(кадрова военна служба).

 

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДУЛОВО

Позволете ми от ваше и от мое име да поднеса поздрави към всички дейци на културата и просветата от нашата община по повод всенародния празник –Деня на народните будители-1 ноември.

Празник, който е посветен на нашите възрожденци посветили делата и живота си на обновяването и съхраняването на българския дух и традиции. Такива са и днешните учители, читалищни дейци и общественици. Пожелавам им здраве, нови творчески успехи, вяра в собствените сили и вдъхновение!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

На 1 ноември пътна полиция стартира традиционната акция „Зима”

МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

ДИРЕКЦИЯ “ПРЕСЦЕНТЪР И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА”

 

                                               

 

На 1 ноември пътна полиция стартира традиционната акция „Зима”

 

 

Да дарим топлота през есента

През седмицата от 22.10.20108г до 26.10.2018г. Център за обществена подкрепа- Дулово организира кампания за семейства в риск "Да дарим топлота през есента". 

Дулово има европейски вицешампион по карате

Станислава Йорданова от град  Дулово е  сребърен медалист и вицешампион при момичетата-кадети.

Златен, сребърен и бронзов медал завоюваха  каратеките на “ШОТО-ВИТЯЗ” от Европейското първенство по Шотокан карате в Албена.

С Европейска шампионска и вицешампионска титли за Карате клуб “Шото -Витяз”– Силистра  приключи 10-тото, юбилейно, Европейско първенство по Шотокан Карате, което се проведе от 26 до 28 октомври в КК“Албена“.