March 2019

Проверяваме онлайн хонорарите си от 2018 г.

От 26 март физическите лица могат да проверят в сайта на НАП дали за тях има подадени данни от предприятия и от самоосигуряващи се лица за изплащани доходи, различни от тези по трудов договор, като например хонорари. Така гражданите ще могат да проверят и попълнят коректно годишните си декларации за облагане на доходите.

Седмица до крайния срок за деклариране на фирмените печалби

Седмица остава за подаване от фирмите на годишни данъчни декларации за облагане с корпоративни данъци. Тази година крайният срок е 1 април, защото 31 март е  почивен ден. Декларацията се подава само по интернет с квалифициран електронен подпис. С нея задължително се подава и годишен отчет за дейността. Юридическите лица, които през 2018 г. не са осъществявали дейност по смисъла на Закона за счетоводството, не са длъжни да подават годишна данъчна декларация по чл.

Възможни са частични задействания на сирени поради извършване на техническа профилактика

МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

ДИРЕКЦИЯ “ПРЕСЦЕНТЪР И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА”

 

 

                                                                       

Възможни са частични задействания на сирени поради извършване на техническа профилактика

 

 

ДАРЕНИЕ ЗА АГО-ДУЛОВО

Д-р Юксел Ахмед, кмет на Община Дулово, Доротея Тотева, заместник-кмет,д-р Константин Попов-директор на МБАЛ-Дулово присъстваха на дарението, което направи Елица Тодорова на АГО към болницата.

ПРОЛЕТТА Е В СГРАДАТА НА ОБЩИНАТА

В навечерието на настъпващата астрономическа пролет членовете на новото читалище „Бялата лястовица“ в Дулово подредиха във фоайето на сградата на общината изложба от пролетни рисунки. На обявения от читалището конкурс за детска рисунка на тема „Моята пролет“ се отзоваха 597 участници от 50 населени места и 76 учебни заведения(детски градини и училища) от цялата страна.