Поздравление за Великден 2020г.

17.04.2020 17:32

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДУЛОВО,

Настъпи най-красивия сезон от годината-пролетта, когато природата се обновява, огряна от топлото слънце и обагрена от пъстротата на пролетните цветя. Настъпва и един от най-големите празници за всички православни християни-Възкресение Христово-Празникът на празниците.

Но тази година за пръв път ще посрещнем празника различно, защото ежедневието ни е променено. Въведеното извънредно положение показа, че силата на духа и отговорността на всеки може и да обединява близки и приятели. Заедно да покажем, че сме загрижени, както за своето, така и за здравето на околните.

Знам, че хората от нашата община са силни и добри и ще преодолеем днешните трудни времена с разбиране и истинска съпричастност. Да открием щастливите моменти в жестовете на подкрепа и опора за възрастните, за нуждаещите се.

Нека да останем в къщите си и да вярваме, че всичко ще премине, а сегашното житейско предизвикателство пред всички нас ще ни сплоти още повече.

Великденските празници символизират победата на живота над смъртта, на доброто над злото, тържеството на вярата, надеждата и любовта!

Посрещнете Великден-Празника на празниците-с любимите си хора, запалете свещите и отправете своите молитви във вашите домове. Бъдете добри, давайте обич и подкрепа на тези, които имат нужда от нея.

Желая на вас и семействата ви здраве и спокойни дни!

Светли празници!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД                                                                                                                КМЕТ НА ОБЩИНА ДУЛОВО