Поздравление по повод 24 Май 2020г.

23.05.2020 08:37

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДУЛОВО,

В тези празнични дни всеки един от нас отново  преживява красотата и емоцията на най-красивия и уникален за света и само български празник - на четмото и писмото-на образованието и културата-24 май-Денят на славянската писменост, българска просвета и култура.

Извънредните обстоятелства през тази година промениха нашето ежедневие, бяха отменени много събития и чествания, но всички разбираме, че с отговорност и съпричастност живота ще продължи.

Празникът-24 май- е на всички нас, но позволете ми да приветствам специално децата и учениците, учителите от детските градини и училищата в нашата община, библиотечните и читалищни дейци и да им пожелая най-вече здраве, да вярват в собствените си сили, да продължават да защитават постиженията на дуловското образование и култура и да имат нови успехи.

На абитуриентите от Випуск-2020 г желая от сърце-реализиране на всички мечти, здраве и щастливи, неповторими мигове, успех във всяко начинание!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

ЧЕСТИТ 24 МАЙ!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД                                                                                                   кмет на Община Дулово