УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДУЛОВО

23.04.2021 19:50

С идването на пролетта настъпват и светлите празници Лазаровден и Цветница, които са предвестници  на най-големия православен празничен ден – Възкресение Христово - Великден!
Това са празниците, които носят надежда и послания за доброта и обновление. В дните, когато всички трябва да спазваме противоепидемичните мерки, нека да бъдем внимателни и отговорни към себе си и близките.                                                                                                                   В тези дни, когато православните християни  окичват домовете си с върбови клонки, за да се прогони злото, нека да отправят своите молитви пред домашната икона и да поздравят своите най-близки хора у дома  - с обич  и надежда за по-добро бъдеще!

На многобройните именници в нашата община пожелавам от сърце - най-вече здраве, радостни моменти и повече сбъднати мечти!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД                                                                                                                                                                                       кмет на Община Дулово