Ден на лекаря

18.10.2021 19:55

Уважаеми жители на община Дулово,

            Позволете ми от ваше  и от свое име да поднеса поздравления към лекарите от МБАЛ-Дулово и към всички общопрактикуващи лекари и зъболекари в нашата община  по повод 19 октомври –Ден на Св.Иван Рилски – Чудотворец-покровител на България. Празникът  се чества и като Ден на българския лекар.

УВАЖАЕМИ ЛЕКАРИ,

            В тези нелеки времена, когато всички се обръщат към вас с надежда и вяра, от името на хората от нашата община, от мое име и от ръководството на общината ви пожелавам  най-вече здраве, сили и оптимизъм, за да  докажете отново, че  сте съвестни професионалисти, истински хора  и защитавате с достойнство високите морални изисквания на званието – лекар.

Нека вие и вашите семейства имате щастливи и спокойни мигове, защото  го заслужавате като личности, които имат  една от най-благородните професии и които носят отговорност за здравето на пациентите и връщат усмивките по техните лица.

            Бъдете все така всеотдайни в денонощната си работа в името на хората, в опазването и съхраняването на здравето на малки и големи, на човешкия живот!

 

            ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД                                                                                                                       кмет на Община Дулово