Дядо Коледа сбъдна детски мечти в Дулово

23.12.2021 13:36

За първи път тази година социална услуга от община Дулово,  успя да се включи в най- мащабната коледна Кампания за сбъдване на желания на деца  и младежи. Център за обществена подкрепа -Дулово в сътрудничество и  с подкрепата на НПО „Операция: Плюшено мече”,  заедно с всички техни дарители  успяха  да зарадват и изненадат потребителите на социалната услуга с персонални  и желани от децата  коледни подаръци.

 Благодарение на тази кампания, много деца успяха да почувстват магията на красивия празник, за първи път получиха мечтания подарък лично от дядо Коледа и повярваха в чудеса! „Няма по- велико чувство от това да видиш сълзи от радост в невинните  детски очи и да знаеш, че ти също си допринесъл за това!“ –сподели Магдалена Панева, управител на Центъра.                                                                  Екипът на ЦОП- Дулово изказва своите искрени благодарности на всички участници и дарители,  спомогнали за   сбъдването  на детски мечти!

Екипът на ЦОП-Дулово е от 6 човека, които работят с 38 деца(потребители) и техните семейства от населените места в общината и града, а капацитета на социалната услуга е за 25 потребители.

Ваня Петрова