24 Май 2022г.

23.05.2022 17:22

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДУЛОВО,

С месец май настъпват най-хубавите дни през годината, изпълнени с пролетни ухания и много празници. В тези празнични дни всеки един от нас отново  преживява красотата и емоцията на най-вълнуващия и уникален за света и само български празник - на четмото и писмото-на образованието и културата-24 май -  Денят на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Празникът е всенароден, на всички нас, но позволете ми да приветствам специално децата и учениците, учителите от детските градини и училищата в нашата община, библиотечните и читалищни дейци  и да им пожелая най-вече здраве, да вярват в собствените си сили, да продължават да защитават постиженията на дуловското образование и култура и да имат нови успехи.

На абитуриентите от Випуск-2022 желая от сърце-реализиране на всички мечти, здраве и щастливи, неповторими мигове, успех във всяко начинание!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

ЧЕСТИТ 24 МАЙ!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД                                                                                                   кмет на Община Дулово