Ден на българския лекар

18.10.2022 17:01

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДУЛОВО,

Позволете ми от ваше и от свое име да поднеса поздравления към всички лекари, които работят в различните сфери на здравеопазването в района на нашата община, по повод  19 октомври, Денят на Св. Иван Рилски –  Чудотворец, който се чества и като  Ден на българския   лекар.

Нека да им пожелаем да бъдат все така всеотдайни в денонощната си   работа в името на хората, в опазването и  съхраняването на здравето на малки и големи,  на човешкия живот.

УВАЖАЕМИ ЛЕКАРИ   Това е хубав повод да се обърна към всички вас, да ви приветствам и лично да ви поздравя по    повод празника. Пожелавам ви много здраве, вяра, сили и оптимизъм, за да  докажете за пореден път, че  сте отговорни професионалисти, истински хора  и  защитавате с достойнство високите морални изисквания  на званието – лекар.  На вас и вашите семейства пожелавам щастливи и спокойни мигове, защото вие го заслужавате като личности, които са се посветили на една от  най-благородните професии, носят отговорност за здравето на  пациентите и връщат усмивките по техните лица.

                                                                            ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД 

 кмет на Община Дулово