24 Май 2023г.

23.05.2023 17:37

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДУЛОВО,

Светъл, прекрасен, единствен и неповторим! Това е за всички нас 24 май - Денят на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

В празничните майски дни, всеки един от нас,  отново  преживява неповторимостта и емоцията на най-вълнуващия и уникален за света и само български празник - на четмото и писмото, на образованието и културата, на духовността и народността.

Празникът е всенароден, но днес се обръщам специално с поздрави към децата и учениците, учителите от детските градини и училищата в нашата община, библиотечните и читалищни дейци.                                         Пожелавам им от сърце - най-вече здраве, да вярват в собствените си сили, да продължават да защитават постиженията на дуловското образование и култура и да имат нови успехи.

 Поднасям своите лични поздрави на зрелостниците, на абитуриентите от Випуск-2023-та година от нашата община. Нека да се   реализират  всички техни мечти,  да бъдат здрави и щастливи, да имат много неповторими мигове. Успехите да са с тях във всяко начинание!                                                                                  

                                    ЧЕСТИТ 24 МАЙ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД                                                                                                                  кмет на Община Дулово