Информационен бюлетин за регистрираните престъпления, произшествия и пожари на територията, обслужвана от ОДМВР-Силистра, на 08/09.12.2016 г.

МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

АДМИНИСТРАТИВНА ДИРЕКЦИЯ “ПРЕСЦЕНТЪР И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА”

 

 

Информационен бюлетин

 

за регистрираните престъпления, произшествия и пожари на територията, обслужвана от ОДМВР-Силистра, на 08/09.12.2016 г.

 

 

Силистра. 19-годишният А.В. е заловен с наркотици. Дрогата – 1.8 грама канабис, била намерена у него при полицейска проверка, извършена вчера около 22.00 часа на обществено място в областния град. Младежът е задържан, срещу него е образувано досъдебно производство.

Дулово. Дърва с неясен произход са открити при проверка в частен имот в село Чернолик вчера. Собственикът – М.П. (47 г.), не притежавал необходимите документи за 4 куб.м дърва за огрев, които съхранявал в имота си. По случая е образувано досъдебно производство.

Тутракан. Без книжка шофирал лек автомобил „Пежо” 25-годишният В.Я. Той бил засечен от пътни полицаи вчера около 20.10 часа в Главиница и при проверка се изяснило, че се намира в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние. Срещу него е започнато бързо производство.

Пожарна безопасност и защита на населението. Широколистна гора край село Ламбриново е спасена от опожаряване вчера. В близост до нея горели сухи треви, но силистренски огнеборци загасили огъня и спасили гората. Няма материални загуби.

 

 

09.12.2016 г.