Дулово има европейски вицешампион по карате

29.10.2018 19:01

Станислава Йорданова от град  Дулово е  сребърен медалист и вицешампион при момичетата-кадети.

Златен, сребърен и бронзов медал завоюваха  каратеките на “ШОТО-ВИТЯЗ” от Европейското първенство по Шотокан карате в Албена.

С Европейска шампионска и вицешампионска титли за Карате клуб “Шото -Витяз”– Силистра  приключи 10-тото, юбилейно, Европейско първенство по Шотокан Карате, което се проведе от 26 до 28 октомври в КК“Албена“.

В битка за евро-медалите“КК “Шото Витяз” успя да завърши със златен, сребърен и бронзов медал от  срещите за  дисциплината WKF KUMITE (спаринг по правилата на Олимпийското карате). “И тримата медалисти се представиха впечатляващо и аз съм изключително горд с тях”, сподели  Сенсей Теодор Тодоров – треньор на  Карате клуб “Шото-Витяз”.  

Красен Николаев  успя да извоюва шампионска титла –златен  медал.

Image removed.

Станислава Йорданова от гр. Дулово е  сребърен медалист и вицешампион при момичетата (кадети,над 54кг), а Гергана Енчева завърши трета и е с бронзов медал в категорията си (кадети до 54кг)

„Шото-Витяз има още какво да покаже. Възпитаниците ни и от Силистра, и от Дулово имат и възможностите и амбицията да бъдат Олимпийски шампиони - ще дойде ден и ще го покажат“ – уверен е Валери Великов председател на КК „Шото –Витяз“.