Министъра на Образованието в Дулово 2019г.

18.03.2019 17:13
В разстояние на 1 час министърът на образованието Красимир Вълчев се запозна и присъства на няколко събития в Дулово. След срещата в сградата на общината с кмета д-р Юксел Ахмед, г-н Вълчев разгледа изложба с пролетни рисунки на 597 деца от цялата страна. Изложбата експонирана във фоайето на общината е организирана и подредена от НЧ"Бялата лястовица". Народните представители-Милена Дамянова и Алтимир Адамов, Емил Радев-евродепутат, министърът на образованието Красимир Вълчев, кмета на общината-д-р Юксел Ахмед, Доротея Тотева-заместник-кметИвелин Статев-областен управител на област Силистра, Тодор Тодоров-областен координатор на ПП ГЕРБ заедно с ученици и учители от най-голямото в областта средно училище "Васил Левски" стартираха началото на ремонтните дейности в училището. Стойността на проекта е 1 920 550лв и е по програмата за развитие на селските райони.
По-късно министър Вълчев разгледа и новостроящата се детска градина в Дулово, която се изгражда след ПМС за финансово подпомагане на общината в размер на 2 млн.лв
С цветя и питка гостите бяха посрещнати в ОУ"Христо Смирненски" където проведоха среща-разговор с преподаватели от училището.
Ваня Петрова