Общината отличи Станислава Йорданова

08.11.2018 09:34

Д-р Юксел Ахмед, кмет на Община Дулово, отличи за постижения в спорта талантливата Станислава Йорданова.  Поводът е, че Станислава е носител на сребърен медал и стана европейски вицешампион от провелото се преди дни 10-то, юбилейно, Европейско първенство по карате“Албена-2018“. Младата спортистка е представител на СК“Шоко-витяз“Силистра-клуб Дулово и е успяла да се класира на престижното място в надпревара с 2000 участници от 16 държави.

Връчвайки й поздравителния адрес, паричната награда и подаръчните сувенири, д-р Ахмед пожела на Станислава да е здрава, все така упорита и да завоюва световни титли, а на нейния треньор-сенсей Валери Великов благодари  за труда и затова, че благодарение на него Дулово за първи път има европейска вицешампионка в този вид спорт-карате.

Image removed.

 Талантливата ни 14-годишна съгражданка е в 9 клас  и учи в СУ“Васил Левски“-Дулово. Започва да се занимава с карате от 9 годишна. През годините  е участвала в много състезания у нас и в чужбина като до момента има 25 медала, а само за тази година медалите са 9.

Ваня Петрова