Уважаеми жители на oбщина Дулово

04.06.2019 06:11

Позволете ми от свое име и от името на общинското ръководство да поднеса поздравления към нашите съграждани изповядващи исляма, по повод светлия празник Рамазан Байрам.
Нека да си припомним, че празниците са време за срещи с близките, за радост и светлина. Празникът е времето, в което се обединяваме, търсейки духовно единство и разбирателство.                     

                                                                                    Сигурен съм,че всички български мюсюлмани  посрещат  празника Рамазан с достойнство и оптимизъм и отварят сърцата си за ближния, за семейната топлина, за уважение и преклонение пред родителите, за милосърдие и съпричастност към нуждаещите се.

                                                Нека бедни и богати,  млади и стари, здрави и болни, си подадат ръка в името на уважението, разбирателството и надеждата. Нека добротата и прошката водят делата ни, за да можем заедно да изграждаме в мир и хармония нашия общ дом.   Пожелавам много здраве, лично и семейно щастие, всеотдайност, сила и вяра за реализиране на всички добри начинания.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД                                                                                                                                     кмет на Община Дулово