УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА

30.09.2017 09:07

Световната общност е определила специален ден на почит и уважение към хората носещи мъдростта на годините и опита на живота.  Това е ден, в който изразяваме нашето уважение и признателност за вашия труд и вашите усилия да бъдете полезни на обществото, нашата благодарност за активното ви участие в обществения и културен живот на града и общината.
СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,                                                  Позволете ми, по случай Международния ден на възрастните хора - 1 октомври, да ви поднеса моите най-искрени и топли поздравления.

Днес, ние се възхищаваме от вашия достойно извървяван път, от живота, който въпреки ежедневните трудности,  вие изпълвате с вяра, надежда и увереност. Прекланяме се пред неугасващото ви желание да поддържате традициите на народа ни и да възпитавате децата и внуците ни в истинските семейни ценности.  Ние вярваме и разчитаме на вашата добрина и мъдрост, натрупани през житейския ви път.
Благодарим ви!  Благодарим ви от сърце! Бъдете здрави, все така мъдри и благородни  и получавайте много обич и внимание! Вие го заслужавате!

Честит празник!

д-р Юксел Ахмед                                                                                    кмет на Община Дулово