УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДУЛОВО

31.10.2016 17:52

Позволете ми да честитя на всички  светлия общобългарски празник, отбелязван всяка година на 1 ноември – Деня на народните будители. Ден, който ни изпълва с гордост, дата от историческия календар с изключителна, с неповторима стойност за поколенията на нашата Родина.

Това е ден, в който почитаме делото на всички просветители и книжовници,  поети и писатели, революционери, духовници и радетели за националното възраждане на България. Ден за спомен, за преклонение и ден за надежда-да бъдат пример за децата ни.

Поднасям искрените си поздравления  и благодарности към днешните,съвременни будители - всички преподаватели от детските градини и училищата, към читалищните дейци, към обществените деятели свързани с изкуството, културата, самодейността и творчеството във всички негови разновидности.

Пожелавам ви здраве, дълъг живот отдаден на красотата и духовността в нашето ежедневие, бодрост и увереност за да преодолявате препятствията и да съхраните творческите си сили за нови постижения.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД                                                                                                                                         кмет на Община Дулово