УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДУЛОВО СКЪПИ ДЕЦА ОТ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ СКЪПИ УЧЕНИЦИ, УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ

15.09.2017 07:31

За мен е изключителна чест и привилегия да приветствам всички вас на 15 септември-Първия учебен ден. Денят, който достойно се нарежда до националните празници в страната ни и е много специален празник за всеки един от нас. Той  е символ на почитта на народа ни към знанието и образованието.

                  Започва новата учебна година за  всички – за най-малките това е начало-подготовка за училището, за първокласниците – първа стъпка в класната стая,  за зрелостниците - край на средното образование. Но никога не забравяйте, че точно в детската градина, в училището вие се изграждате като личности и всичко зависи от вашата упоритост в учението и в дейното ви участие в цялостния училищен живот. До вас са учителите ви, които ще ви напътстват, обучават и възпитават.                                                                                                                         Тази година има много предизвикателства, промени и новости в образователната ни система, но аз вярвам в силите и възможностите на преподавателите от общината и съм сигурен, че те отново ще докажат, че са силни и отговорни педагози.

                Позволете ми да отправя към всички деца, ученици и учители сърдечни пожелания за здраве, воля в усвояването на знанията, творческо мислене и креативност във всяко начинание.

                На вас,  уважаеми родители, пожелавам да бъдете   по-близо до децата си, за да ги подготвяте заедно с техните учители, за предизвикателствата на живота.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН И НА ДОБЪР ЧАС!

 

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД

кмет на Община Дулово