Бъдещите шампиони на „Шото-Витяз” от Дулово с достойно представяне в Пловдив-публикация на „Паралел 44“-Силистра

08.06.2016 16:18

Image removed.Бъдещите шампиони на „Шото-Витяз” от Дулово с достойно представяне в Пловдив-публикация на „Паралел 44“-Силистра

Малките възпитаници на „Шото-Витяз” от Дулово вече трупат опит и медали от отговорни състезания

Възпитаниците на Карате клуб „Шото-Витяз” от Дулово Ричард Станчев и Селин Тепикова завоюваха сребърен медал в дисциплината джу-джицу – дуо система в Десетото отворено държавно първенство по джу-джицу за деца, юноши и девойки, проведено в Пловдив. В спортния форум среща си дадоха над 120 младите спортни таланти от 18 клуба в страната.

Достойно представяне и пето място в същата дисциплина спечелиха Онур Бингюнер и Ален Кьосев. Амбициозните състезатели на „Шото-Витяз“ за пореден път демонстрираха високо спортно майсторство и отлична подготовка и се качиха на почетната стълбичка със сребърен медал. Срещите се наблюдаваха от присъстващите с голям интерес и бяха аплодирани с бурни овации.

„Имам амбицията да превърна своите състезатели в безспорни шампиони в тази дисциплина. Очевидно децата показват талант в спорта и усвояват с лекота техниките. Искам да изкажа своята благодарност към община Силистра, община Дулово и всички родители, оказали съдействие в подготовката и участието на децата в първенството“, заяви председателят на КК „Шото-Витяз“ и треньор на малките състезатели от Дулово Валери Великов.