Международния ден на възрастните хора - 1 октомври

30.09.2020 18:02

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДУЛОВО,

Позволете ми да се обърна към хората от третата възраст от нашата община и да ги поздравя, от свое и ваше име, по случай Международния ден на възрастните хора - 1 октомври.

 

Уважаеми пенсионери,

Скъпи майки и бащи, баби и дядовци,

Бих искал на този празник, превърнал се във важна дата за представителите на третата възраст, да се преклоня пред вас и да ви благодаря! Благодаря ви за това, че с труда и ангажираността си през годините сте оставили своя отпечатък върху просперитета на нашата община, за това, че благодарение на вас обществото ни е живо и продължава да се развива, и не на последно място – за това, че, въпреки трудностите на ежедневието, намирате сили да посрещате всеки нов ден с усмивка.

Като кмет на общината мога да ви уверя, че всички служители на институцията приемат присърце съдбата ви и правят всичко, което е по силите им, за да направят живота ви  по-лек. За нас това е отговорност, която сме призвани да изпълняваме –да предоставим на възрастните хора възможност, след усилената си работа през годините, да се радват на едни спокойни старини. Защото българските пенсионери заслужават точно това – уважение и протегната ръка!

 Пожелавам на всички вас - крепко здраве, дълголетие и оптимизъм! Бъдете все така - светъл пример за своите наследници, като със своите съвети им помагате да се справят с трудностите на ежедневието си! Защото опитът, достойният пример и житейската мъдрост във вашите очи не могат да бъдат заместени от никого и нищо на този свят!

Честит празник!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД

кмет на Община Дулово