5-ти Октомври Ден на Учителя

05.10.2020 07:47

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ДУЛОВО,

Позволете ми от ваше и от мое име да поднеса най-сърдечни поздравления към всички учители от детските градини и училищата в нашата община по повод Международния ден на учителя-5 октомври.

Световният ден на учителя е утвърден от ЮНЕСКО през 1994г, като знак на признание и уважение към нелекия учителски труд.

Всички ние сме се обучавали под ръководството на преподаватели и нашето опознаване на света е започнало от детската градина, началния и среден курс в училището, по-нататък в университети и институти. Така е и днес!

Въпреки необичайните условия през тази учебна година, дуловските просветни дейци се справиха много добре със ситуацията и заслужават нашето доверие и подкрепа.

Пожелавам им да са все така борбени и сигурни в успеха, силни и уверени в силите си и да продължават да  дават на своите възпитаници - знания, любов и внимание.

Желая им много здраве, лични и професионални успехи!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Д-Р ЮКСЕЛ АХМЕД                                                                                                                                                                               кмет на Община Дулово