ЦВЕТЕ ОТ КМЕТА

08.03.2023 18:27

Празничният осми ден на месец март бе изпълнен с много усмивки и хубави пожелания към дамите в сградата на Община Дулово. По утвърдила се вече дългогодишна традиция, кметът на общината - д-р Юксел Ахмед поднесе лично на всяка от служителките в администрацията  цвете и подарък по повод красивият - Международен ден на жената - 8-ми март. Заедно с него беше и секретарят на общината Рейхан Узуново.
Цвете и поздравления от кмета получиха и дамите, които бяха в сградата по свои задачи.
Инж. Невхис Мустафа-председател на ОбС-Дулово, поднесе поздравления и цветни подаръци на дамите в администрацията и на общинските съветнички от свое име и от името на съветниците.
Много хубава и оригинална изненада направиха в празничния ден учениците от Ученическия съвет и клуба към БЧК от СУ “В .Левски“-Дулово за служителките в общината. Педагогическият съветник Кремена Атанасова, сподели, че учениците са изработили много красиви цветя и  композиции от цветна хартия и решили точно на 8-ми март да ги подарят на дамите в администрацията. Идеята има и продължение. Красивите книжни цветя бяха изненадващ подарък и за дамите, които бяха по централната улица на града.
ВАНЯ ПЕТРОВА